Comenzi si expeditie

Comenzi
Comenzile se pot face:
- pe aceasta pagina de web
- telefonic la 0758273613
- pe una din adresele de e-mail: 'kloriklori@yahoo.com' sau 'store@klori.ro'

Logare
La intrarea pe pagina veti fi invitat sa va logati sau daca nu aveti inca un cont, sa creati unul nou. Aceasta va permite sa faceti comenzi direct de pe site, sa puteti vizualiza oricand starea unei comenzi, sa vedeti istoricul comenzilor anterioare. La creare cont nou completati campurile cerute, avand in vedere ca cele marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

Navigare, vizualizare produse
Toate produsele sunt grupate in categorii, unele avand si subcategorii. Acestea se pot selecta din grupul 'Categorii'
Daca ati selectat o categorie vor fi afisate produsele aferente si subcategoriile, daca e cazul. Aici aveti posibilitatea sa sortati produsele si sa selectati modul de afisare (lista sau grila). Din aceasta lista puteti pune un produs direct in cos sau puteti vedea pagina cu descrierea completa dand click fie pe poza fie pe nume. Este preferabil sa mergeti pe pagina produsului pentru a vedea descrierea completa si variantele constructive daca e cazul. Cand un produs are mai multe variante constructive, programul nu va permite punerea in cosul de cumparaturi pana cand nu alegeti varianta dorita din lista.

Efectuare comanda
Pentru a vizualiza cosul de cumparaturi dati click pe simbolul acestuia, si selectati 'Vizualizare cos'. Aveti posibilitatea sa revedeti produsele alese, sa modificati cantitatile daca e cazul, dupa care puteti incepe trimiterea comenzii cu butonul 'Spre finalizare'. Daca inca nu sunteti logat vi se va cere sa va logati sau sa creeati un cont nou. Procedura de finalizare consta in trei pasi:
1. 'Date expediere' - se alege adresa de expediere, modalitatea (posta sau curier), si puteti adauga observatii legate de comanda. Daca alegeti posta va fi afisat si costul expeditiei. Daca alegeti curieratul costul va fi deocamdata 0 dar transportul va fi calculat de curier cand ridicati coletul.
2. 'Date plata' - se poate alege modalitatea de plata. Momentan singura optiune disponibila in program este 'Plata la ridicarea coletului'. Daca preferati alta modalitate de plata va rog sa specificati la observatii sau sa ma contactati (telefon sau mail)
'Confirmare' se va afisa un sumar al comenzii. Daca toate datele sunt corecte puteti trimite efectiv cu 'Finalizeaza comanda'. Programul va trimite automat un e-mail de confirmare pe adresa dumneavoastra.
In timpul procesarii comenzii veti fi notificat prin mail orice modificare in starea acesteia ('In asteptare', 'In procesare', 'Expediata')

Expediere
Expedierea se poate face fie cu posta, fie prin curierat.
1. Daca preferati expedierea prin posta puteti vedea costul acesteia in cosul de cumparaturi selectand 'Spre finalizare'. Comanda nu va fi inca inregistrata, dar veti putea vedea valoarea taxei postale
2. Daca optati pentru curierat coletul va fi expediat cu plata transportului la destinatar, taxa fiind calculata de curier cand ridicati coletul